Sposób przygotowania

W rondelku gotujemy wodę z cukrem, tak by powstał nam syrop karmelowy, ciągle mieszamy. Gdy syrop już będzie gotowy, dolewamy zimną odcedzoną kawę (bez fusów). Na końcu dodajemy spirytus, wlewając go wolnym strumieniem. Likier jest gotowy od razu do spożycia.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    znakomity;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna45

    uwielbiam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !