Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta koperkowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3
koperek 1 peczek
serek homogenizowany 200 g
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta koperkowa

Kroki postępowania

1
Jajka ugotować na twardo. Obrać i drobno pokroić.
Krok 1 - Pasta koperkowa foto
2
Szczypiorek opłukac i posiekac na drobno. Jajka wymieszac z serkiem i koperkiem.
Krok 2 - Pasta koperkowa foto
3
Doprawic do smaku solą i pieprzem. Wymieszać. Podawac na kanapkach, na krakersach lub jako farsz do jajek.
Krok 3 - Pasta koperkowa foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak