Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty pieczarkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 50 dag
chleb tostowy 1
cebula 1
ser żółty dag
pieprz
sól
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty pieczarkowe

Kroki postępowania

1
Pieczarki umyć, pokroić w kostkę. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, zeszklić na oleju. Dodać pieczarki i podsmażyć. Doprawić do smaku.
Krok 1 - Tosty pieczarkowe foto
2
Pieczarki nakładać na kromki i przykryć plasterkami sera.
Krok 2 - Tosty pieczarkowe foto
3
Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 180 st.do rozpuszczenia sera.
Krok 3 - Tosty pieczarkowe foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 28.12.2013 08:44
Lubię takie
Ada-Gaba 19.06.2012 07:17
extra
Mati3 18.06.2012 20:08
apetycznie wyglądają:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak