Sposób przygotowania

Mąkę, proszek, jajko, cukier, rum, olej, mleko i 2 łyżki śmietany kremówki zmiksowałam na jednolitą masę.
Resztę kremówki ubiłam na sztywno. Czekoladę rozpuściłam w mikrofali i kiedy ostygła i zaczęła gęstnieć pomału dodawałam do kremówki, ciągle miksując.
Muffiny piekłam w 180 stopniach do momentu "suchego patyczka".
Masą kremówkowo-czekoladową nabiłam szprycę i ozdobiłam muffiny.

Smacznego :)

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    daria2911

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    ach muffiny, w każdej wersji są piękne i pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam ! Rumowe uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    matesko

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    bardzo smaczne do kawki:-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !