Sposób przygotowania

Obrany i umyty rabarbar siekamy na 1 cm kawałeczki. Zasypujemy cukrem, cukrem waniliowym.Polewamy 2 łyżkami wody. Gotujemy ok 8 minut. Studzimy. Serek mieszamy z cukrem, dodajemy z ubitą śmietaną na sztywno.Mieszamy. Na dno każdego pucharka wykładamy pokruszone biszkopty ( wystarczy 1 ) na to dajemy 1 łyżkę rabarbaru, znowu serek,Chłodzimy 30 minut w lodówce. Wierzch posypujemy kakao

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super ciacho
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    to się zdziwiłam, bo myślałam, że zastanę tu przepis na ciasto ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !