Przepis i sposób przygotowania na: Domowe bagietki
Kroki postępowania
Pora na dodatki. Położ je na wierzch bagietek. Posmaruj oliwą z oliwek i posyp solą morska. Piecz przez ok.15 minut.
mąka chlebowa | 3 szklanki |
sól kuchenna | 1/2 łyżeczki |
cukier | 3/4 łyżeczki |
drożdże suche | 1/4 łyżeczki |
woda | 1/4 szklanki |
oliwa | 1/4 szklanki |
oliwki | |
pomidorki koktajlowe | |
szparagi | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 3/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: