Sposób przygotowania

biszkopty okrągłe rozłożyć na dnie blaszki.
Galaretkę zrobić wg przepisu na opakowaniu i poczekać aż ostygnie (ale uważać żeby całkiem nie stężała).
Budyń wraz z mąką zalać połową szklanki mleka i dokładnie wymieszać. Resztę mleka zagotować z cukrem i masłem, po zagotowaniu wlać rozpuszczony proszek ciągle mieszając aż zgęstnieje, zciągnąć z gazu i odstawić do przestygnięcia.
Na biszkopty wylać masę budyniową, położyć na nią jeszcze jedną warstwę biszkoptów i pokrojone w kostkę brzoskwinie. Zalać lekko gęstawą galaretką i wstawić do lodówki do całkowitego stężenia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    prosto i smacznie
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smakowitości !!! super !!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    super;)
  • 2
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    fajne połączenie
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    jakie ładne i apetyczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    piekne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    super do kawki
  • 1
    original
    Opublikowano

    matesko

    lubie takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !