Sposób przygotowania

Udka umyj, osusz, posól. Do zmiażdżonego czosnku dodaj tymianek , otartą skórke z 1/2 części cytryny i wymieszaj to z 3-4 łyżkami oleju- wymieszaj . Miksturą natrzyj udka i odstaw na pół godziny. obsmaż na rozgrzanym oleju i dodaj pokrojonego w ósemki pomidora i duś do miękkości przez około 30-40 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ale super aromatyczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pysznosci
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ooo pycha takie udo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    muszą byc smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    z tymiankiem jeszcze nie piekłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !