Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

polski twaróg podany na sposób włoski

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak świeży 1 szkl
pomidor 1 szt
ser biały 200 g
pesto
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: polski twaróg podany na sposób włoski

listki młodego szpinaku układamy na talerzu na to dajemy trochę pesto.Następnie układamy plastry dobrego białego sera na przemian z plastrami pomidora. Wszystko pieprzymy i doprawiamy pesto.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 03.06.2013 19:08
bardzo lubię
angelika14 29.08.2012 10:48
proste i szybkie a co najważniejsze smaczne
agataw1990 20.08.2012 09:51
ale pomysł!
Goya 17.08.2012 11:31
mniam+
traktorek 16.08.2012 18:02
polski czy włoskie ale smacze
owca441 16.08.2012 18:00
boskie śniadanko
ewelina/bunia 09.08.2012 22:51
pycha
Aneta41 06.08.2012 18:10
super
Aneta41 06.08.2012 18:10
super
halina17 18.06.2012 17:54
prosto i smacznie
Rafał10 18.06.2012 16:56
bardzo fajny przepisik :)
ewka1978 18.06.2012 15:28
smacznie wygląda
Paweł10 18.06.2012 15:19
fajnie wyglada :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak