Sposób przygotowania

Mięso umyć,osuszyć i pokroić w plastry.Lekko rozbić,posypać przyprawą i pieprzem.Odstawić na kilka godzin,aby przeszło mięso ziołami.Na patelni rozgrzać olej.Mięso obtoczyć w mące i smażyć na wolnym ogniu z każdej strony na złoty kolor.Lekko podlać odrobiną wody lub bulionu i dusić chwilkę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pychs
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    przepyszne !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna karkówka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmmniam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszne jedzonko:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nawet wolę karkówkę od np schabu
  • 3
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne mięsko,takie lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    wspaniały obiadek !
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne miesko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczna karkówka
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !