Składniki:
buraki czerwone | 6 kg |
papryka | 12 szt |
Zalewa: | |
woda | 2 szkl. |
cukier | 2 szkl. |
ocet 10 % | 1 szkl. |
sól | 2 łyżeczki |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
cebula | 6 szt |
buraki czerwone | 6 kg |
papryka | 12 szt |
Zalewa: | |
woda | 2 szkl. |
cukier | 2 szkl. |
ocet 10 % | 1 szkl. |
sól | 2 łyżeczki |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
cebula | 6 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: