Sposób przygotowania

halibuta oczyścić z łusek umyć usmażyć na oliwie oprószyć solą i pieprzem włożyć do naczynia żaroodpornego wstawić do piekarnika na 180st.i piec 5min.do oliwy ze smażenia dodać łyżkę oleju rozgrzać dodać cebulę pomidory pokrojone na cząstki gorący bulion i pokrojoną paprykę doprawić do smaku solą i pieprzem białym wymieszać i gotować przez 5min.sos wylać na talerz i układać gorącego halibuta przed podaniem udekorować plasterkami cytryny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    doskonałe polączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !