Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledzie miodowo-cebulowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

matiasy 4 płaty
cebula 4 szt.
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
miód pszczeli 2 łyżki
ocet 2 łyżki
oliwa 1/2 szkl.
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: śledzie miodowo-cebulowe

cebule obrać pokroić w plastry na patelni rozgrzać połowę oliwy i podsmażyć cebule dodać koncentrat pomidorowy,miód,oliwę,ocet,sól i pieprz do smaku wymieszać i przestudzić,umyte śledzie ułożyć w umytym słoju zalać przestudzoną zalewą zakręcić słoik odstawić na minimum dobę podawać z pieczywem najlepiej następnego dnia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 14.12.2012 08:43
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak