Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 mała
ogórek zielony 2 szt
jogurt naturalny 150 ml
majonez 1 łyzka
czosnek 3 ząbki
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę cienko poszatkować. Ogórki umyć, nie obierać, zetrzec na tarce warzywnej. Zmieżdżony czosnek wymieszać z jogurtem i majonezem, doprawić do smaku. Wszystkie składniki wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 05.01.2014 10:56
smaczna do II dania
Bernadeta1 18.11.2013 00:43
smaczny dodatek do obiadu
barbara11561 17.08.2013 02:00
pyszna,bardzo taką lubię
Justa32 02.08.2013 21:06
lubię wszystkie surówki
Seba 20.07.2013 09:43
bardzo fajna
Łukasz15 07.07.2013 11:08
fajna do drugiego dania
Motorek 16.03.2013 09:14
fajny dodatek do obiadu
Beata23 21.12.2012 13:29
lubię takie surówki
Dorian 16.11.2012 14:24
super
smakoszek 25.10.2012 15:16
pyszna
berys18 06.08.2012 19:24
świetna surówka
artur7 23.07.2012 09:35
pychota
ankaryba 16.07.2012 12:37
smaczna :-)
Ada-Gaba 27.06.2012 07:08
świetna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak