Sposób przygotowania

Czereśnie przebrać, pozbawić ogonków, opłukać i wydrylować.
Płatki migdałowe lekko zezłocić na suchej patelni i ostudzić.
Do blendera przełożyć jogurt, dodać migdały i zmiksować jak najdokładniej.
Dodać czereśnie razem z sokiem z drylowania, dosypać cukier waniliowy, dodać kropelkę aromatu migdałowego i wcisnąć trochę soku z cytryny.
Zmiksować całość na koktajl.
Schłodzić przed podaniem.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam do przeglądania moich różnorodnych przepisów - zapewne każdy znajdzie tutaj coś smacznego dla siebie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !