Sposób przygotowania

Jedzenie na szybko. Schabowego podsmażamy na patelni. Sosik musztardowy - do kubka jogurtu naturalnego, wychodzi około 2/3 wysokości zwykłego kawowego kubka. Musztardy dodaję do około 0,5 cm od krawędzi , dodaję piperzu bialego ale piciu pyciu . Musztarda którą dałem była firmy Develey - stołowa. Całość wrzuciłem do odcedzonycvh bitków na patelnię i lekko podgotowalem aby miesko przeszło kwaskiem z musztardy

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdalea

    ciekawy pomysł
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    muszę tak spróbować
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Wygląda bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    podsmażamy na suchej patelni?
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Tomasz11

    Jesli chodzi o podsmażanie, to na oliwie z oliwek do zarumienienia się ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    wow ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !