Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie . Studzimy obieramy ,kroimy na cząstki. Kefir mieszamy z śmietana odstawiamy do lodówki. Proszek barszczu czerwonego zalewamy 3 łyżkami wrzątku mieszamy i odstawiamy do wystygnięcia . Zimny barszcz wlewamy do kefiru z śmietaną mieszamy wstawiamy do lodówki. Rzodkiewki kroimy w kosteczkę ,ogórka obieramy kroimy w kostkę . szczypior siekamy . Warzywa mieszamy dodajemy do chłodnika . doprawiamy sola pieprzem i sokiem z cytryny . Podajemy z cząstkami jajka

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ekstra;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pięknie i smakowicie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    wygląda smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    wygląda smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    to juz wiem co jutr na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !