Sposób przygotowania

Obraną cebulę i pieczarki pokroić i usmażyć na oleju.Maggi rozpuścić w 1 l wody,zagotować dodać kaszę i gotować aż kasza będzie prawie miękka(około 15 min)Mąkę rozprowadzić w 1/2 szkl zimnej wody,dodac do kaszy.Na końcu dodać pieczarki i powtórnie zagotowac stale mieszając.Przyprawić solą i pieprzem.posypać posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    extra
  • -7
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    krupnik z pieczarkami czy pieczarkowa z kaszą? i żadnych warzyw ani wywaru tylko kostki....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubimy krupniczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    szybki sposób na ciekawą zupkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    super zupa gdy nie ma się czasu;) smaczna bardzo musi być;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapewne smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia56

    lubię krupnik
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    fajny szybki przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszna zupka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ja dodaję jeszcze ziemniaczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    dobra zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię krupnik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Lubię krupnik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszny krupnik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !