Sposób przygotowania

Mascarpone utrzeć z konfiturą z róży, aż osiągnie jednolitą konsystencję.
Doprawić do smaku wodą różaną (ostrożnie) oraz sokiem z cytryny.
Serek schłodzić przed podaniem.
Dobrze smakuje z dodatkiem tostów oraz jako farsz do naleśników, omletu czy gofrów.

Komentarze

  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    uwielbiam zapach róży ale o wodzie rózanej nie słyszałam
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Super. Ja o wodzie różanej słyszałam, ale jest troszkie droga, ale chyba się skusze i zainwestuje w flakonik tego specyfiku. Przepis bardzo fajny.
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam do przeglądania moich różnorodnych przepisów - zapewne każdy znajdzie tutaj coś smacznego dla siebie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    chelsi

    juz czuje ten zapach

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !