Sposób przygotowania

Ciasto
wszystkie składniki razem wymieszać ciasto włożyć na 1-2 godz do lodówki.Po rozwałkowaniu ciasta wykrawać krążki 40 szt z dziurkami i 40 szt bez dziurek piec w piekarniku 200 stopni,na złoty kolor.
Po upieczeniu przełożyć masą i można zalać polewą czekoladową.
MASA
Mleko zagotować,żółtka wymieszać z cukrem wanilowym ,mąką i szklanką zimnego mleka.Resztę mleka zagotować,wlać budyń na mleko,powoli mieszając.Po ostudzeniu krem połączyć z masłem i przekładać upieczone ciastka.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    elka4621

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajne ciastka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczniutkie
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Lubię takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczne ciasteczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    Fajny pomysł na ciasteczka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    fajne ciasteczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !