Sposób przygotowania

Oczyszczoną wątróbkę myjemy i osuszamy. Kroimy na mniejsze kawałki i smażymy, następnie chłodzimy. Jajka gotujemy na twardo i obieramy. Obraną cebulę kroimy w ćwiartki. Wątróbkę, jajka i cebulkę mielimy maszynką do mięsa. Ser ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Wszystkie zmielone składniki łączymy z masłem a następnie z serem i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    rewelacyjna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    musi być przepyszna z serkiem :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajna pasta;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajna pasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawa
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    zapowiada się smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    Co? dla mnie!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno pyszna !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    zapowiada się pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    na pewno by mi smakowała bo uwielbiam wątróbkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !