Sposób przygotowania

galaretki rozpuścić w 3/4 litra wrzątku wymieszać aż się rozpuści odstawić folią spożywczą wyłożyć formę wkładać pokrojone i umyte winogrona,śliwki bez pestek,jagody oraz maliny zalać przestudzoną galaretką i odstawić do zastygnięcia do lodówki,po zastygnięciu wyjąć z formy i kroić plasterki galaretki podawać z bitą śmietaną lub sosem waniliowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    nigdy jeszcze nie jadlam galaretki o tym smaku.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    mi też nie udało się znaleźć takiej gotowej galaretki, a szukałam bo bardzo lubię smak czarnych porzeczek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !