Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić z uszkodzonych liści opłukać podzielić na 4 części , zalewamy wrzącą wodą , osoloną z dodatkiem cukru i gotujemy pod przykryciem . Następnie wyjmujemy , odsączamy wycinamy głąb i studzimy . Mąkę przesiać , wymieszać z jajkiem , wlać mleko i robimy gęste ciasto , kapustę posypujemy pieprzem i zanurzamy w cieście , smażymy na silnie rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Rewelacja.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    super trzeba wyprobowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika79

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika79

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    musze zrobić koniecznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !