Sposób przygotowania

margarynę ucieramy z cukrem i cukrem waniliowym na puch, cały czas mieszając dodajemy jajka i przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia oraz budynie oraz jogurt, rabarbar obieramy i kroimy na mniejsze kawałki,
ciasto wylewamy na okrągłą formę a na nim układamy rabarbar pieczemy około 60 minut w temperaturze 170 stopni, po wyjęciu z formy i przestygnięciu posypujemy cukrem pudrem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    lubie budyn w ciastach..ladnie sie prezentuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    właśnie ostatnio szukałam coś w tym stylu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    snacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !