Sposób przygotowania

budyń wymieszać z cukrem w połowie mleko a pozostałe zagotować wlać rozmieszany budyń mieszając zagotować aż będzie gęsty wystudzić,galaretkę rozpuścić w szklance wrzątku przestudzić,wszystkie owoce umyć obrać ze skóry,pomarańcze dodatkowo obrać z białych błonek i pokroić na cząstki do pucharków nakładać pokrojone owoce potem budyń i galaretkę przybrać odłożonymi owocami i melisą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    czegoś takiego szukałam :D !
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Pycha:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    przepyszny ten deser !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !