Sposób przygotowania

pieczemy biszkopt czekoladowy z 6 jaj i przecinamy wzdłuż na pół, lub 2 biszkopty z 3 jaj (ja zwykle piekę 2)
galaretkę rozpuszczamy w szklance gorącej wody, zostawiamy do wystygnięcia
śmietanę ubijamy z cukrem na sztywno, dodajemy przestygniętą galaretką i delikatnie mieszamy
na jednej połowie biszkopta rozprowadzamy równą warstwę masy, przykrywamy drugim biszkoptem, można polać polewą czekoladową

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mmmm palce lizać :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mmmm palce lizać :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mmmm palce lizać :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm słodko... super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !