Sposób przygotowania

Kalarepę umyć , obrać i pokroić w talarki , zalewamy je wrzącą wodą osoloną i gotujemy tylko 4 minuty Następnie przykrywamy i gotujemy do miękkości , cebulę w tym czasie obieramy i kroimy w kosteczkę razem ze słoniną , słoninę częściowo stopić i wymieszać z cebulą podsmażyć dodać mąkę , zasmażyć nie rumieniąc i możemy połączyć z kalarepą , koncentratem i śmietaną , jeszcze chwilkę pogotować i tylko doprawić .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    dobry pomysł
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mmmm palce lizać :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !