Sposób przygotowania

Jarmuż umyć umyć i odciąć ogonki liściowe i grube nerwy , zalewy to wrzącą wodą i gotujemy 2 minuty . Następnie odcedzamy , jedną cebulę zemleć wraz z mięsem i jarmużem , dodać tłuszcz i dusimy do miękkości ciągle mieszając . Drugą cebulę pokroić w kostkę , podsmażyć wymieszać z mąką , lekko zarumienić połączyć z jarmużem , chwilkę poddusić i doprawić do smaku .

Komentarze

  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dawno nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !