Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dip jogurtowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogurt naturalny 1 mały
koperek 1 łyżka
sól
natka pietruszki 1 łyżka
rokpol 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: dip jogurtowy

do naczynia wlać jogurt dodać starty na tarce ser pleśniowy oraz umyty i posiekany koperek oraz natkę pietruszki dokładnie wymieszać doprawić do smaku solą,podawać do ryb,owoców morza i warzyw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 05.02.2013 09:10
serem pleśniowym jeszcze nie robiłem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak