Sposób przygotowania

Groch przebrać i zalać wywarem a potem zagotować i odstawić na 2 godziny , potem zagotować ponownie , cebulę pokroić w kostkę , mięso umyć i drobno pokroić przesmażyć na łyżce tłuszczu połączyć z cebulą , zarumienić , dodać przyprawy , skropić wodą i dusić do miękkości pod przykryciem , ziemniaki już wcześniej pokroić w plasterki i podsmażyć na łyżce tłuszczu potem wymieszać to wszystko z grochem i mięsem chwilę poddusić i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !