Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy, ogórki obieramy i trzemy na tarce o średnich oczkach, dodajemy do kapusty. Szczypiorek płuczemy i drobno kroimy, dodajemy do surówki. Surówkę polewamy oliwą, posypujemy cukrem i mieszamy. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    uwielbiam takie!;D
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    bardzo apetyczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    bomba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszna taka surówka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    dobra surówka
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smaczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !