Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip serowy

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek homogenizowany 1 op
cebula 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
sardynki 1 (z puszki)

Przepis i sposób przygotowania na: Dip serowy

Sardynki - kręgosłupy usuwamy - rozgniatamy dokładnie widelcem. Obraną cebulę drobniutko siekamy. Dodajemy do sardynek cebulę, serek, solimy, pieprzymy i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 13.09.2012 15:01
ciekawe tylko też zastanawiam się z czym to się je
SmacznaPyza 17.06.2012 16:12
i z czym to się je?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak