Sposób przygotowania

Groszek przebrać zalać małą ilością wody wrzącej z dodatkiem soli, cukru i masło , gotować 15 minut pod przykryciem . Mięso umyć , zemleć a potem podsmażyć , cebule pokroić i dodać do mięsa zrumienić , skropić wodą i dusić do miękkości .Następnie dodać groszek , oprószyć mąką , wymieszać z koncentratem i przyprawami , chwilkę jeszcze poddusić i doprawić , wymieszać .

Komentarze

  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    MNIAM
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !