Sposób przygotowania

Kapustę umyć, zalać wodą, posolić, ugotować. Odcedzić, wystudzić, zmielić. Przyprawić kucharkiem i pieprzem, wymieszać. Cebulę i czosnek obrać, posiekać drobno, dodać do kapusty, wymieszać. Uformować kotleciki, obtoczyć w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju z obu stron na kolor rumiany. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny pomysł
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    coś nowego;)
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    bardzo smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy przepis, nie jadłam takich
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !