Sposób przygotowania

2 łyżeczki bazyli, 1/3 soli, 1 łyzeczka pieprzu i 1 red grill mieszamy ze sobą i obtaczamy w nich pokrojoną w kostkę karkówkę i boczek. Kiełbasę kroimy w palstry, tak samo ogórki, paprykę, cebule w ćwiartki, rzodkiewki myjemy i nakładamy po 1 bądz 1/2. Wszytsko wykładamy na grilla, przekręcając od czasu do czasu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ale zdjęcie główne to samo
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    bardzo apetycznie wyglądają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super szaszłyki
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !