Sposób przygotowania

Ryż ugotować , potrzebne nam będą tylko 4 łyżki tego ryżu, resztę odłożyć. Cebulę , najlepiej jak byśmy mięli dużą obieramy ścinamy wierzchy , wydrążyć specjalną łyżeczką pozostawiając tylko grube ścianki , zalewamy wrzącą wodą i gotujemy do 5 minut odcedzamy posypujemy przyprawami . Grzyby namoczyć , posiekać . Dodać do grzybów ryż , posiekaną natkę pietruszki i doprawiamy do smaku . Przygotowanym farszem napełniamy cebulę , układamy w rondelku polewamy tłuszczem i upiec , pod koniec pieczenia polewamy śmietaną połączoną koncentratem pomidorowym i przyprawami .

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    śmietana 2\3 szklanki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie;d
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi sie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !