Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Oddzielić liście od kapusty pekińskiej,umyć, osączyć, zalać liście wrzącą wodą, odstawić na 3 minuty, odlać, osączyć, z liści przyciąć białe części.


Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Jakiej pojemności ma być ten słoik z sosem? I jaki to sos,bo w składnikach opisany jest do spagetti a w opisie wykonania sos do grilla.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Gołąbki na pekińskiej,nie znam,ale ciekawie wyglądają:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Ja użyłam sosu do spaghetti Łowicz o pojemności 350 g
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    wyglądają wspaniale
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    podobają mi się:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    łał, wspaniale

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !