Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory pod pierzynką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 3
majonez
ser żółty

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory pod pierzynką

Kroki postępowania

1
Pomidory kroimy w plasterki i układamy na talerzu jeden obok drugiego.
Krok 1 - Pomidory pod pierzynką foto
2
Na każdym plastrze pomidora, następnie kleks majonezu i posypujemy szczyptą kolorowego czosnku.
Krok 2 - Pomidory pod pierzynką foto
3
Na koniec każdą porcję posypujemy startym na małych oczkach żółtym serem. Całość dekorujemy suszoną natką pietruszki.
Krok 3 - Pomidory pod pierzynką foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 02.01.2014 16:14
Takie pomidorki często robię dla mężusia
angelika14 12.08.2012 11:36
ja też nie słyszałam o kolorowym czosnku ale chyba poszukam w sklepie
smakowita 02.07.2012 22:08
super !
Justyna28 17.06.2012 20:16
pysznie
suzana 17.06.2012 18:16
ciekawe danie;)
Ewa104 17.06.2012 11:39
Rety,nie wiedziałam,że jest kolorowy suszony czosnek.Gdzie go można kupić?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak