Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

drób pod piezynką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z indyka 600 g
przyprawy
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko
mozarella
pomidor

Przepis i sposób przygotowania na: drób pod piezynką

Fileta z indyka przecinamy na 3 części , każdy robijamy i panierujemy ,doprawiając solą i pieprzem ,jak kotleta .
Pieczemy na złoty kolor ,
Mozarellę kroimy na plastry układamy na każdej sztuce miesa i na to dajemy pomidora , solimy i pieprzymy i na 15 min do piekarnika by się zapiekło :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agam26 30.08.2012 11:21
fajne
Anna133 04.07.2012 22:04
bardzo pyszne ja etraz często robię takie pod pierzynką
eewelina 03.07.2012 22:12
pyszne
Anna133 17.06.2012 12:14
zupełnie inne w smaku , niż tradycyjny kotlet ;)
Monika111 17.06.2012 09:58
Ładnie wygląda :)
agunesu 17.06.2012 09:24
szybko i smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak