Sposób przygotowania

Makaron ugotować al dente w dużej ilości osolonej do smaku wodzie , z dodatkiem 2 łyżek oleju.Makaron odsączyć na durszlaku .Śmietanę ubić z cukrem .Makaron rozłożyć na talerze , położyć bitą śmietanę na makaronie oraz konfiturę z czerwonej porzeczki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie wygląda..
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    smaczny makaron
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina16

    dobry makaron na słodko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !