Sposób przygotowania

Banana obrać, przekroić wzdłuż a potem jeszcze na połowę- jednym słowem pokroić go na ćwiartki.
Ciasto francuskie pokroić na prostokąty. Na każdy prostokąt nakładać kawałek banana i odrobinę nutelli.
Mocno dociskać brzegi ciasta.
Piec w temperaturze ok 200 stopni przez 25/30 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    elka4621

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    fajnie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !