Sposób przygotowania

Migdały obieramy ze skórki i mielimy maszynką do mięsa. Cytrynę parzymy, ocieramy skórkę, kroimy na dwie połówki i wyciskamy sok. Otartą skórkę z cytryny mieszamy z e śmietaną. Następnie dodajemy jogurt. Sok z cytryny łączymy z syropem klonowym i zmielonymi migdałami. Przygotowaną masę łączymy z przygotowaną śmietaną. Wszystko dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny
  • 4
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    ciekawy pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajny sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    musi być smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    jeszcze nie probowałam
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczny sosik , do deserków czy jeszcze czegoś?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Chętnie skosztuje takiego sosu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowity :]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    apetyczny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    alez ten sos musi być pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !