Sposób przygotowania

Rosół zagotować i doprawić pieprzem oraz płynną przyprawą do zup.
Dodać posiekaną zieleninę.
Zabielić śmietanką.
Dodać pokrojoną lub grubo utartą marchewkę i selera.
Sos zagęścić zawiesiną z mąki i chłodnego rosołu.
Mieszać, aż zgęstnieje - dodać pokrojone mięso.

Podawać z ziemniakami, makaronem, ryżem lub kaszą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam do przeglądania moich różnorodnych przepisów - zapewne każdy znajdzie tutaj coś smacznego dla siebie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    boski sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !