Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Po zebraniu szumów powstałych przy gotowaniu porcji rosołowej dodaję do zupy warzywa: marchew, pietruszkę i seler oraz przyprawy: pieprz, ziele angielskie, sól, delikatat i gotuję całość do momentu uzyskania miękkości warzyw.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    moja ulubiona zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszna pomidorowa , najbardziej lubię z makaronem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !