Sposób przygotowania

Sos koperkowo – ziołowy łączę z olejem. Do rozrobionego sosu dodaję pokrojony w plasterki seler naciowy, ogórki i paluszki krabowe. Do sałatki dodaję jogurt naturalny połączony z majonezem i drobno posiekanym koperkiem. Sałatkę chłodzę w lodówce przez przynajmniej 15 minut.

Komentarze

  • -2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    "sałatka krabowa" - a gdzie krab?!
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    są paluszki krabowe...
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie sałatki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !