Sposób przygotowania

Naleśniki: wymieszaj mąką z 400ml wody, jajkiem i solą. Z przygotowanego ciasta usmaż naleśniki.

Farsz: Zblanszuj szpinak, drobno posiekaj, podsmaż na oliwie z czosnkiem. Dodaj pokruszoną fetę, dokładnie wymieszaj, aż powstanie jednolita masa. Dodaj słonecznik i sezam.

Naleśniki posmaruj przgotowanym farszem i roluj.

Z podanej porcji wyjdzie ok.8 naleśników.

Smacznego!

Komentarze

  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo smaczne naleśniki
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    uwielbiam szpinak w każdej postaci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam, świetny pomysł! śliczne zdjęcie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    ciekawy przepis z mąki gryczany, i jesczze szpinak-pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    rewelacja
  • 0
    smerfy-smerfetka-wsrod-zwierzat-m-iext6121253
    Opublikowano

    syletita

    Muszę koniecznie spróbować!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !