Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ciasto francuskie pokrój na kwadraty o boku ok. 5cm. Złóż 3-4 warstwy ze sobą, wyciskając w środku wgłębienie (można palcem lub małą drewnianą pałką).


Komentarze

  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pięknie to wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    szybko prosto na deser...
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pycha deser
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    mniamniusie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    dobre
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pięknie się prezentują
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo smakowicie wyglądają.
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    piękne zdjęcia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !