Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Do malaksera przekładamy świeże, umyte truskawki, wlewamy wodę gazowaną i całość miksujemy na jednolity mus.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Wygląda bardzo malowniczo na talerzyku. Sama nigdy jeszcze nie robiłam sorbetu, chyba muszę spróbować, tylko powiedz czy jest on zmrożony na kamień czy ma jakąś inną, lżejszą konsystencję?
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    to był mój debiut i wyszło na prawdę smacznie :) Mój sorbet był zamrożony na kamień, bocały dzień trzymałam w zamrażalce, ale jeśli się go wyjmie kilka godzin po włożeniu do zamrażalnika to powinien być bardziej 'miękki'. Mimo wszystko i tak był bardzo smaczny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smile

    rewelacja ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    w jakim celu, poza rozwodnieniem soczystych owoców, dodaje się wodę ? przyznam, że nie rozumiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !