Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Bakłażana kroimy w plasterki i solimy. Pozostawiamy na min. 1 godzinę, aby puścił sok, a tym samym zyskał mniej gorzki smak. Następnie plastry bakłażana moczymy w jajku, panierujemy w bułce tartej i smażymy na złoty kolor. Podostawiamy do ostygnięcia.


Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    coś pysznego !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    lubię takie warianty ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Interesująca propozycja.
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Bakłażana raz jadłam ale mi nie podsmakował

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !