Sposób przygotowania

Sałatę i odsączoną z zalewy fasolę zmieszać z dipem jajeczno paprykowym
Doprawić solą i pieprzem.
Na patelni rozgrzać olej, ułożyć kromki tostowego i podsmażyć na złoty kolor z obu stron.
Usmażone kromki odsączyć z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym.
Na talerzu ułożyć dwie grzanki, na nie położyć po plasterku wędliny.
Następnie położyć ser i ułożyć po porcji sałatki.
Na koniec przykryć pozostałymi grzankami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczne
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Fajne! Na kolację idealne!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    dziękuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !