Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciepła kanapeczka

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasy szynkowej 2 plaster
żółtego sera 4 plaster
dipu jajeczno paprykowego 4 łyżka
czerwonej fasoli z puszki 3 łyżka
sól do smaku
olej do smażenia
chleb tostowy 4 kromka
mix sałat 1,5 (z rukolą w składzie)

Przepis i sposób przygotowania na: Ciepła kanapeczka

Sałatę i odsączoną z zalewy fasolę zmieszać z dipem jajeczno paprykowym
Doprawić solą i pieprzem.
Na patelni rozgrzać olej, ułożyć kromki tostowego i podsmażyć na złoty kolor z obu stron.
Usmażone kromki odsączyć z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym.
Na talerzu ułożyć dwie grzanki, na nie położyć po plasterku wędliny.
Następnie położyć ser i ułożyć po porcji sałatki.
Na koniec przykryć pozostałymi grzankami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ZEWA 30.08.2012 22:23
dziękuję
wedith1 30.08.2012 21:00
Fajne! Na kolację idealne!
cukiereczek 17.06.2012 09:16
smaczne
MagdaeM 16.06.2012 14:43
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak